Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ


Δημοτικό Ραδιόφωνο.Μιά πονεμένη ιστορία...
Μιά φορά και έναν καιρό,υπήρχε στην πόλη το Δημοτικό Ραδιόφωνο.Το υπηρετούσαν με αγάπη άνθρωποι που γουστάραν την φάση και που δεν είχαν περιορισμούς να αξιοποιήσουν δημιουργικά την "τρέλα"τους.Δημοσιογράφοι πολλοί,μουσικοί παραγωγοί ακόμα περισσότεροι,μία χαρούμενη κυψέλη φαντασίας και δημιουργίας.
Ηταν η αρχή και ίσχυε το "καινούργιο κοσκινάκι μου;"Οχι.Ηταν οι αρμόδιοι που δώσαν το ερέθισμα σ΄αυτούς που δημιουργούσαν εκεί.Επειτα δημιουργήθηκε και η Δημοτική Τηλεόραση.Νέο μέσο,νέες εμπειρίες,νέες δημιουργίες.Το peak και μετά το ΧΑΟΣ!
Η τηλεόραση σταμάτησε να λειτουργεί,στο ραδιόφωνο έμειναν "τρεις και ο κούκος"στην κυριολεξία και οι λίγοι εναπομείναντες προσπαθούν με νύχια και με δόντια,απλήρωτοι ή κακοπληρωμένοι,πιεσμένοι και με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις,να κρατήσουν ζωντανό το όραμα.
Εδώ και κάποα χρόνια το πετάν από Οργανισμό σε Οργανισμό σαν το μπάσταρδο που δεν το θέλει κανείς.Και έχουν το θράσος να μιλάν για πολιτισμό,για Διεθνή Φεσιβάλ και για
Μεσογειακούς Αγώνες!
Ξέρετε,η υποχρέωση δεν βγαίνει με Ρέμο και Χατζηγιάννη άντε και με λαικά πανηγύρια.Αυτά γινοταν επί χούντας.Μήπως θέλετε σε συνεργασία με το παπαδαριό να οργανώνετε και γυμναστικές επιδείξεις στο στάδιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: