Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

ΕΤΣΙ...ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ


Εβλεπα το μεσημέρι στο "Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα"την "ιερή"αγανάκτηση του παρουσιαστή για τον τρόπο που κλαδεύουν τα δέντρα οι του Δήμου.Στοιχεία με την κάμερα του Σωτήρη,απόψεις γεωπόνου κ.λ.π.,κ.λ.π.
Και θυμήθηκα την εκπομπή της ΕΤ1 με την Ρίκα Βαγιάνη το"green team".Οπου παρουσίασε την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δήμου Ελευσίνας για την "κομποστοποίηση"των στερεών σκουπιδιών(π.χ.κλαδιά κομμένων δένδρων)που μετά την επεξεργασία γινόταν λίπασμα και μάλιστα καλής ποιότητας και μοιραζόταν(ναι δωρεάν)στους δημότες.Το πρόγραμμα ήταν επιδοτούμενο από την Ε.Ε.και είναι ο μοναδικός Δήμος που το κάνει στην χώρα.
Αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου "λευκέ γαλάζιε ποντικέ μου".Ούτε τα φτωχομπινέδικα διαπλεκόμενα, ούτε τα "copy-paste"από τα δελτία τύπου.
Και μιά και τό΄φερε η κουβέντα,αντί να κάνετε τη Κουμουνδούρου δρόμο "ηπιας κυκλοφορίας"(στην Σπυρίδη οι κυβόλιθοι ακόμη σπασμένοι)καλόν θα είναι να φτιάξετε τα πεζοδρόμια στην Ογλ.Και αρτιμελής να είσαι,θα το πάθεις το διάστρεμμα...
Υ.Γ.Επειδή ξέρω ότι το blog το διαβάζου άτομα που είναι στον Δήμο,ας πουν μιά κουβέντα στους κρατούντες...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι παρα πολλά τα πεζοδρόμια που είναι απαράδεκτα στο Βόλο. Μακάρι να ήτανε μόνο η Ογλ! Αν είσαι ανάπηρος, ή μαμά με καροτσάκι θα πρέπει να πηγαίνεις καταμεσίς του δρόμου, οπότε θα γλυτώσεις μεν το διάστρεμμα από τις σπασμένες πλάκες του πεζοδρομίου, αλλά το αν θα γλυτώσεις από το να σε χτυπήσει αυτοκίνητο-μηχανάκι παίζεται! Παρκάρουν και τα ζώα (σόρυ που σας λέω έτσι, αλλά τον κερδίζετε μόνοι σας τον τίτλο) στις "εισόδους-εξόδους" των πεζοδρομίων για ανάπηρους, οπότε αν κατέβεις πεζοδρόμιο, δεν ξανανεβαίνεις με τίποτα!