Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008


Οι ξακουσμένοι Γάλλοι Les Farfadais, των αδελφών Haffner, μία από τις πιο πρωτοποριακές ακροβατικές ομάδες που υπάρχουν στον κόσμο καταφτάνουν για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 21, 22 και 23 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Tae Kwon Do.
Οι Les Farfadais ετοίμασαν και πρόκειται να παρουσιάσουν μια εντυπωσιακή παράσταση που, για πολλούς, αποτελεί την ένωση του cirque nouveau και ενός φανταστικού-μυθολογικού σύμπαντος.
Τα φαντασμαγορικά σκηνικά, η απίστευτη τεχνική των ξυλοπόδαρων και οι μοναδικές εναέριες και όχι μόνο ακροβατικές τους δυνατότητες σε συνδυασμό με την υπέροχη μουσική, σε συνεπαίρνουν και σε ταξιδεύουν σε κόσμους όπου ζουν δράκοι, σειρήνες, νεράιδες και γοργόνες.
Οι απολαυστικές παραστάσεις τους, πάντα με πλούσιο θέαμα και επιδεξιότητα, αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό. Τα θεαματικά κουστούμια, τα οποία είναι συνήθως δημιουργήματα του Pierre Cardin, αφού παρακολούθησε μια παράσταση τους, ο διάσημος μετρ της υψηλής ραπτικής έμεινε γοητευμένος και προσφέρθηκε να συμμετέχει και ο ίδιος στο μοναδικό υπερθέαμα, συμβάλλουν στην πραγματικότητα που δημιουργούν οι Les Farfadais.
Για 2 χρόνια συνεργάστηκαν στη δημιουργία της παράστασης «Τριστάνος και Ιζόλδη» την οποία οι Farfadais παρουσίασαν σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου με μεγάλη επιτυχία. Η Γαλλική ομάδα που δημιουργήθηκε το 1998 είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του σύγχρονου τσίρκου
Φυσικά το θέαμα του εκσκαφέα ήταν πολύ καλύτερο...(χε!χε!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: