Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!


Αυτό που με φτιάχνει περισσότερο σ'αυτή την υπέροχη πόλη είναι αυτή η συγχρονισμένη προσπάθεια ιδιωτών και Δήμου να μας "εκπολιτίσουν"με το ζόρι την ίδια μέρα!
Εχουμε και λέμε:Γιώργος Μαργαρίτης στο Σεργιάνι 24-03-2008.Χρήστος Νικολόπουλος στην Νυχτωδία 24-03-2008.Κώστας Τουρνάς στον Μαγικό Αυλό 24-03-2008.Γιώργος Νταλάρας με Συμφωνική 24-03-2008.!
Ρε σεις θα μας τρελλάνετε εδώ ή θα μας τυλίξετε για έξω;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Les ki ehoume panta kai kathe mera ekdiloseis kai de vriskane mera! Alla etsi einai sou leei ego tha eho perissotero kosmo. Ayto paei na pei stenomialia...

Ανώνυμος είπε...

Δε βαριέσαι...ας υπάρχουν εναλλακτικές, κι ας είναι και την ίδια μέρα... αν και νομίζω ότι το κοινό του Μαργαρίτη δύσκολα θα ήθελε να πάει στη Συμφωνική... προσωπικά έχω ήδη εισιτήρια για το Άξιον Εστί. Αν και η συναυλία τελειώνει κατά τις 10... οπότε πεδίο δόξης λαμπρόν μετά για Νικολόπουλο ή Τουρνά ;)

Unknown είπε...

Υπάρχει και άλλη λύση(χρειάζεται χρήμα και γερό στομάχι).Πας Νταλάρα για την σοβαρότητα του θέματος,πίνεις ένα ποτό στον Τουρνά,μετά Νικολόπουλο για το λαϊκό της κατάστασης και μετά ξυπνάς το ζώο μέσα σου και πας και στον Μαργαρίτη.
Απ' όσο ξέρω το νοσοκομείο διανυκτερεύει...

Unknown είπε...

Αμα έχεις χρημα και γερό στομάχι τα έχεις όλα. Τώρα αν (λέμε αν)δεν τη βρίσκεις με Νταλαρομαργαριτονικολοπουλοτουρνα...

Entropia είπε...

Aν δεν τη βρίσκεις με τα δρώμενα της επαρχίας, πας Αθήνα. Την Πέμπτη 27 Μαρτίου έχει πάρτυ για την επίσημη πρώτη παρουσίαση του νέου άλμπουμ των REM, "Accelerate", στο:
Αλχημιστής Music Club
Χριστοκοπίδου 3 & Καραισκάκη
Πλ. Ψυρρή

Marios Spiliotopoulos είπε...

etsi etsi