Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2008

ΝΤΡΟΠΗ...!


Τα όσα είδαμε στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων των τοπικών καναλιών, μόνο κατάπτυστα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Σοβαροί άνθρωποι,επώνυμοι συμπολίτες να σέρνονται σαν κοινοί εγκληματίες,δημοσιογράφοι να προπηλακίζονται και οι εκφωνητές των δύο τοπικών καναλιών(με λαμπρή εξαίρεση το "Θεσσαλία TV")να προσπαθούν με το ζόρι να υποβαθμίσουν κάτι που το είδαμε όλοι.Και μέσα σ'όλα αυτά, ο κ.Μαβίδης να παραπονιέται γιατί δεν "τον παίζουν τα άλλα τα παιδιά".

Θα επικαλεστώ την παροιμία"Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι'επιδέξιο κώλο".Δεν αρκούν οι φανφάρες μόνο για να δείξεις πόσο ωραίος είσαι.Την μία το γκρέμισμα του κτιρίου Ματσάγγου,την άλλη η υποδοχή των πρωτοετών,τώρα η Ολυμπιακή φλόγα.Εάν κάθε φορά που γίνεται μιά εκδήλωση στην πόλη παρίσταται και όλη η αστυνομική δύναμη και μάλιστα επιδεικνύοντας αξιοσημείωτο ζήλο,στο τέλος δεν θα μείνει πολίτης να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα...

Α!αφού θέλετα να εκτονωθείτε κ.κ.αστυνομικοί,γιατι δεν ασχολείστε με τους καμικάζι και με τις κόντρες στην Λαρίσης και στην Βιομηχανική;Εκει δεν σας παίρνει;Είναι καλύτερο θήραμα ο 40άρης.Δεν έχει και αντοχές να τρέξει.

Καλή η δημοκρατία αλλά να μην διαφωνεί κανένας.Το είπε ο Πανούσης χρόνια πρίν:"Οποιος βγεί απ΄το κοπάδι πίσσα και πούπουλα".

Υ.Γ.Η κοινωνική ευαισθησία δεν έχει κομματική ταυτότητα(για να προλάβω τις κακές γλώσσες)
Δημοσίευση σχολίου