Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

ΝΤΡΟΠΗ...!


Τα όσα είδαμε στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων των τοπικών καναλιών, μόνο κατάπτυστα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Σοβαροί άνθρωποι,επώνυμοι συμπολίτες να σέρνονται σαν κοινοί εγκληματίες,δημοσιογράφοι να προπηλακίζονται και οι εκφωνητές των δύο τοπικών καναλιών(με λαμπρή εξαίρεση το "Θεσσαλία TV")να προσπαθούν με το ζόρι να υποβαθμίσουν κάτι που το είδαμε όλοι.Και μέσα σ'όλα αυτά, ο κ.Μαβίδης να παραπονιέται γιατί δεν "τον παίζουν τα άλλα τα παιδιά".

Θα επικαλεστώ την παροιμία"Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι'επιδέξιο κώλο".Δεν αρκούν οι φανφάρες μόνο για να δείξεις πόσο ωραίος είσαι.Την μία το γκρέμισμα του κτιρίου Ματσάγγου,την άλλη η υποδοχή των πρωτοετών,τώρα η Ολυμπιακή φλόγα.Εάν κάθε φορά που γίνεται μιά εκδήλωση στην πόλη παρίσταται και όλη η αστυνομική δύναμη και μάλιστα επιδεικνύοντας αξιοσημείωτο ζήλο,στο τέλος δεν θα μείνει πολίτης να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα...

Α!αφού θέλετα να εκτονωθείτε κ.κ.αστυνομικοί,γιατι δεν ασχολείστε με τους καμικάζι και με τις κόντρες στην Λαρίσης και στην Βιομηχανική;Εκει δεν σας παίρνει;Είναι καλύτερο θήραμα ο 40άρης.Δεν έχει και αντοχές να τρέξει.

Καλή η δημοκρατία αλλά να μην διαφωνεί κανένας.Το είπε ο Πανούσης χρόνια πρίν:"Οποιος βγεί απ΄το κοπάδι πίσσα και πούπουλα".

Υ.Γ.Η κοινωνική ευαισθησία δεν έχει κομματική ταυτότητα(για να προλάβω τις κακές γλώσσες)

3 σχόλια:

κυκλάμινο είπε...

Γιάννη, τώρα ξέμπλεξα απ' τις δουλιές και ήρθα να σ' ευχαριστήσω και απ' το μπλογκ σου!
Καλώς σε βρήκα!
Έχεις πολύ ενδιαφέρον μπλογκ!
Από σένα θα μαθαίνω τα Βολιώτικα.
Δεν είδα ειδήσεις αυτές τις μέρες, για να δω σκηνές, πάντως συμφωνώ απόλυτα στο ότι η κοινωνική ευαισθησία δεν έχει κομματική ταυτότητα.
Κι εγώ έτσι τα βλέπω τα στραβά, αλλά και τα καλά, πέρα από χρώματα.
Να είσαι καλά!
Καλή συνέχεια!

Unknown είπε...

Το πανό έγραφε : «Όχι στους αγώνες του αίματος, της ντόπας και της μίζας»
Είναι σαφές ότι η αστυνομία, όχι μόνο στο Βόλο αλλά γενικά από όπου πέρασε η φλόγα, έχει πάρει εντολή για μηδενική ανοχή ως προς τις διαμαρτυρίες για να «μην εκτεθούμε διεθνώς» και να μη χαλάσουμε τις πολύ καλές (από την εποχή της χούντας άλλωστε μέχρι σήμερα) σχέσεις μας με τη ΛΔ Κίνας.

Περισσότερα για τη Κίνα από τη Διεθνή Αμνηστία :

Θανατική ποινή: Η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος εκτελεστής στον κόσμο. 1.010 εκτελέσεις έχουν καταγραφεί μέσα στο 2006, το 63% των εκτελέσεων παγκοσμίως. Η θανατική ποινή εφαρμόζεται για 68 εγκλήματα, ανάμεσα στα οποία και μη βίαια εγκλήματα όπως η φοροδιαφυγή και η δωροδοκία. Ωστόσο η κυβέρνηση δεν δημοσιοποιεί στατιστικά στοιχεία για τις εκτελέσεις, με αποτέλεσμα ο πραγματικός αριθμός τους να παραμένει μυστικός. Κινέζοι δικηγόροι εκτιμούν πως 8.000 άνθρωποι εκτελέστηκαν μέσα στο 2006.

Ελευθερία των ΜΜΕ: Η Κίνα έχει αυστηρούς νόμους που περιορίζουν τα ΜΜΕ και φυλακίζει, βασανίζει ακόμα και εκτελεί ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή εξέφρασαν την άποψή τους. Από το 2004 η Διεθνής Αμνηστία έχει καταγράψει 54 περιπτώσεις ανθρώπων που φυλακίστηκαν γιατί διέδωσαν πληροφορίες ή εξέφρασαν τις απόψεις τους μέσω Ίντερνετ. Ιστοσελίδες λογοκρίνονται ή μπλοκάρονται, έντυπα που αντιπολιτεύονται κλείνουν, ενώ η υποσχόμενη ελευθερία του τύπου περιορίζεται μόνο στον ξένο τύπο που έχει ως βάση το Πεκίνο.

Κράτηση χωρίς δίκη: Η κράτηση χωρίς δίκη είναι πολύ διαδεδομένη στη χώρα και φαίνεται ότι εφαρμόζεται ιδιαίτερα στην περιοχή του Πεκίνου ως «κατ' οίκον κράτηση», «αναμόρφωση μέσω της εργασίας» και «υποχρεωτική απεξάρτηση από τα ναρκωτικά» ώστε να «καθαρίσει» το Πεκίνο πριν τους Αγώνες. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται υπό κράτηση σε κέντρα «επανεκπαίδευσης μέσω εργασίας» για «διάδοση φημών», «πρόκληση αναστάτωσης», σχεδίαση «παράνομων συναντήσεων και διαδηλώσεων» και άλλους ασαφείς ορισμούς «παράνομης συμπεριφοράς»

Ακτιβιστές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Άνθρωποι που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα πολύ συχνά καταδιώκονται ή συλλαμβάνονται. Ανάμεσά τους δικηγόροι, δημοσιογράφοι, ακτιβιστές για το AIDS και συνδικαλιστές. Περισσότερο από 1.000.000 άνθρωποι έχουν ήδη εκτοπιστεί από τα σπίτια τους στο Πεκίνο λόγω των Ολυμπιακών προετοιμασιών. Ακτιβιστές που προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν για τις εξαναγκαστικές εξώσεις φυλακίστηκαν

Entropia είπε...

Είναι πραγματικά απίστευτο, πως η ανθρώπινη φυλή μετά από τεράστια βιολογική εξέλιξη, μετά από εκατομμύρια χρόνια πάνω στον πλανήτη, δεν έχει καταφέρει να ζει πολιτισμένα. Έχει καταφέρει όμως να έχει "καλά" επιτελεία που προσπαθούν να πείσουν τους απλούς human, με φανφάρες, με τελετές, ότι όλα είναι Ο.Κ...