Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

ΟΙ BAD COMPANY ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Και στη Θεσσαλονίκη θα παίξουν τελικά οι Bad Company. Θα εμφανιστούν στο Principal Club Theater το Σάββατο 12 Απριλίου, ενώ, την ακριβώς επομένη θα παίξουν στο club Κύτταρο στην Αθήνα.
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του rock και το πρώτο γκρουπ που υπέγραψε συμβόλαιο με την Swan Song, την περιφημη ετικέτα των Led Zeppelin (άλλη μεγάλη αγάπη αυτή-περιμένω πως και πως να ανακοινώσουν επιτέλους ότι θα ξαναπαίξουν και ότι δεν τελειώσανε όλα στο τελευταίο reunion...). Οι Bad Company έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο μοναδικές live εμφανίσεις.

τιμή εισητηρίου: 25 euro για Θεσσαλονίκη, 30/35 euro για Αθήνα.

5 σχόλια:

Nikolas είπε...

Συμβουλή σε όσους ανεβείτε στο Principal...: Aγνοήστε τους παρκαδόρους κατά την είσοδό σας στο χώρο και βολέψτε το αυτοκίνητό σας ΜΟΝΟΙ σας !!! Ετσι θα αποφύγετε το "πάστωμα" μετά τη συναυλία για να πάρετε το κλειδί σας καθώς και το νταβατζιλίκι χωρίς αντίκρυσμα...Επίσης όσοι επιθυμούν με μια μικρή ψηφιακή θα βγάλουν μια χαρά photos από τη μπάντα στο χώρο , μη μασάτε από την απαγόρευση !!!

Entropia είπε...

To Principal είναι κορυφαίος συναυλιακός χώρος. Όπου και να κάθεσαι, βλέπεις και ακούς περίφημα και αυτό γιατί είναι αμφιθεατρικό. Ξεπερνάει και το ιστορικό "Ρόδον" της Αθήνας κατά την άποψή μου.

Mάριος Σπηλιωτόπουλος είπε...

Prosipografo!

Unknown είπε...

Υπάρχει μιά "μικρή" λεπτομέρεια:
Δεν είναι μαζί τους ο PAUL ROGERS(Πήγε στους QUEEN).Πιστεύω ότι χωρις τον άνθρωπο που τους έφτιαξε ψιλοαρπαχτούλα θα είναι.
Τέλος πάντων δεν παύει να είναι live..

Entropia είπε...

Mick Ralphs, Dave "Bucket" Colwell, Jaz Lochrie, Robert Hart και Harry James είναι η τωρινή σύνθεση. Καλώς ή κακώς μεταγραφές γίνονται. Τουλάχιστον αυτοί δεν μαλλώνουν για το όνομα (βλ. Pink Floyd, Wishbone Ash, κ.λπ.)