Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2008

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ...


Πέμπτη απόγευμα στις 7-7.20. Επιστρέφω από Λεχώνια(από μιά δουλειά)με χρόνο διαδρομής 20 λεπτά και ταχύτητα νορμάλ.Για να διασχίσω την Δημητριάδος από το Zero μέχρι το Δημαρχείο έκανα επίσης 20 λεπτά!Αστικά,υπεραστικά,εκδρομικά και Ι.Χ. διπλοπαρκαρισμένα και τριπλοπαρκαρισμένα! Ξέρετε Jeep,SUV, και λοιπά οχήματα που δηλώνουν την κοινωνική μας καταξίωση(λέμε τώρα).

Το ενδιαφέρον σε όλο αυτό το κομφούζιο το οποίο είναι σύνηθες και για το οποίο ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, είναι η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ Τροχαίας και Δημοτικής Αστυνομίας!

Και ερωτώ ο αιθεροβάμων: Για να απολαύσω αυτή την ρημάδα την πόλη πρέπει να γίνονται Ολυμπιακοί ή Μεσογειακοί Αγώνες; Γιατί τότε όλοι οι εμπλεκόμενοι σ'αυτό το ΧΑΟΣ ξεχνάν την βόλεψή τους και "συμμορφώνονται"; Για όλο αυτό το ΔΗΘΕΝ που χρονάκια ταλαιπωρεί το κράτος και την πόλη.

Το χειρότερο; Οι Δημοτικοί άρχοντες απορούν εάν κάποιος διαμαρτύρεται αφού κάναν τόσες μελέτες και έργα,οι υποτίθεται ευαίσθητοι βγάζουν ανακοινώσεις ή κάνουν βόλτα με ποδήλατο σε εμφανείς τοποθεσίες(να μας βλέπουν)και όλοι βολεύονται ποικιλλοτρόπως.

Τώρα εάν κάποιος πάρει χοντρές ανάποδες και αυτοδικήσει,θα είναι γραφικός έως επικίνδυνος...
Δημοσίευση σχολίου