Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...


Διασχίζοντας τους δρόμους της πόλης,βλέπουν διάφορα τα ματάκια μου που πραγματικά μου κάνουν εντύπωση και ήθελα να τα μοιραστώ:
Αρκετοί οδηγοί χρησιμοποιούν σαν αερόσακο τα παιδιά τους(πως είναι δυνατόν να οδηγεί κάποιος με ένα μωρό στην αγκαλιά;)
Το είδα και σε ταξιτζή!(τώρα αυτό είναι καλό;)
Οι delivery boys (δεν ξέρω για ποιό λόγο) οδηγούν σχεδόν με χίλια καταστρατηγώντας κάθε παράγραφο της οδικής -και της δικής τους-ασφάλειας.
Οι ποδηλάτες,μικροί και μεγάλοι,οδηγούν λες και θέλουν να δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά σου.Πετάγονται από το πουθενά,ανεβαίνουν σε καθέτους και κατεβαίνουν σε ανόδους,και το δέκα το καλό το είδα χθες που ένα πιτσιρίκι(ήταν δεν ήταν 8 χρονών) με το ένα χέρι οδηγούσε και ανέβαινε την Νικοτσάρα (που κατεβαίνει) και με το άλλο χέρι κρατούσε το κινητό και μιλούσε ανετότατα με τον φίλο του!
Μήπως, λέω μήπως πρέπει να δούμε το θέμα ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ πιό σοβαρά;

3 σχόλια:

Mάριος Σπηλιωτόπουλος είπε...

Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι από τα πιο σοβαρά προβλήματα του Νεοέλληνα...

Entropia είπε...

Αυτό με το μωρό-αερόσακο το έχω δει στην Εθνική οδό άπειρες φορές. Επίσης μωρά-αερόσακους διαθέτουν και τα δίκυκλα. Πολύς κόσμος βάζει μωρά μπροστά στο μηχανάκι...σε ένα φρενάρισμα δε θέλει μυαλό να καταλάβεις ποιος θα πάθει τη ζημιά. Ωραίοι γονείς! Κάντε παιδιά, σώζουν ζωές!

*πριν μερικά χρόνια ήταν που ένα μωράκι 9 μηνών σκοτώθηκε σε ένα φρενάρισμα, ενώ η μαμά του το κρατούσε αγκαλιά στη θέση του συνοδηγού, αλλά είναι τόσο γκάου ο κόσμος, που θεωρεί ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στους άλλους...IQ ραδικιού

ΣΟΛΩΝ ΤΣΑΚΙΡΗΣ είπε...

Όταν το βλέπω αυτό με τα μωρά (δυστυχώς συχνά) θέλω να πιάσω και να σκυλοβρίσω τους γονείς του. Αλλά σκέφτομαι αμέσως ότι αν αυτή δεν έχουν τη στοιχειώδη ευαισθησία (το μυαλό σίγουρα δεν υπάρχει) για το παιδί τους θα ακούσουν έναν άγνωστο; Που να μπλέκεις τώρα με νεάτερνταλ;