Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΛΕΟΝ...


Μαζεύονται υπογραφές ηλεκτρονικά και χειρόγραφα.Γίνονται σχόλια γραπτά και προφορικά από όλους εμάς που ζήσαμε το ΚΑΦΕ ΣΑΝΤΑΝ σε όλες του τις φάσεις.Μέσα σ'όλα αυτά βγήκε και ο Νομάρχης να κάνει δακρύβρεχτες δηλώσεις συμπαράστασης.Για πολιτικά οφέλη.Διότι όταν δεν υπάρχουν έργα αλλά "έπεα πτερόεντα",ξύλινος μου ακούγεται ο λόγος.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ του γράφοντος:Υπάρχει στην γωνία Αντωνοπούλου-Τ.Οικονομάκη το κτίριο Αδαμόπουλου,υπέροχο κτίριο,στο ύφος του κτιρίου που στεγάζει το Καφέ Σαντάν,το οποίο ανήκει στον Δήμο.Το κτίριο στέκει περήφανο μεν,εγκαταλελειμμένο δε.
Εάν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οι τοπικοί άρχοντες ενδιαφέρονται για την πολιτιστική ΙΣΤΟΡΙΑ της πόλης και θέλουν να τους θυμούνται ότι προσέφεραν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στον πολιτισμό,καλό θα έιναι να σκεφτούν ΣΟΒΑΡΑ την μετεστέγαση του ΚΑΦΕ ΣΑΝΤΑΝ στο εν λόγω κτίριο. Αλλιώς....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια υπάρχει όντως πολιτιστικό ενδιαφέρον στην πόλη? Είμαι διχασμένος!

neoinileias είπε...

ωραίο το σχόλιο για τα μυαλά...

Lunatic Rockets είπε...

Πως δεν υπάρχει!Πληθώρα εκδηλώσεων!Δεν ξέρουμε που να πρωτοπάμε!Συναυλίες,θέατρο,παρουσιάσεις βιβλίων...
Το ότι υπάρχει μόνο ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ με πρωταγωνιστές μόνο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ελέγχεται...

Ανώνυμος είπε...

dimotiki periousia einai to kafe santan gia na metestegastei?

apo pou ki ws pou? de katalava!

Unknown είπε...

Οχι δεν είναι δημοτική περιουσία το Καφέ Σαντάν(ευτυχώς)αλλά δεν μπορώ τις μεγαλόσχημες παπάρες και τις πολιτικάντικες μαλαγανιές.Να νοικιάσουν τον χώρο για να αποκτήσει και μία οντότητα αντι να στέκει στοιχειωμένο για χρόνια.
Δεν είπα να τον χαρίσουν ανώνυμε "θεματοφύλακα"της Δημοτικής περιουσίας.Στο Αχίλλειο που το πήρε ο Δήμος,όταν έγινε το ντεμέκ τριήμερο jazz-rock,ούτε νερό δεν είχε.Τα 5€ τα ήθελε όμως.Και μην ακούσω καμιά μαλακία ότι πληρωθήκαν οι μουσικοί...

Ανώνυμος είπε...

Θετικές ομοιότητες και αρνητικές διαφορές ενός στεκιού του Βόλου και ενός άλλου της Νέας Υόρκης .
.Όχι βέβαια οτι μια τιμητική πλακέτα που παραπέμπει σε μουσειακό έκθεμα είναι και το καλύτερο ,αλλά το άλλο άκρο (το δικό μας δηλαδή ) μάλλον είναι το χειρότερο .