Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής γιορτάστηκε και φέτος με πολλή μουσική από σχεδόν όλα τα είδη και πολύ κόσμο που αγκάλιασε τον θεσμό. Οι κύριες εκδηλώσεις γίναν στον πολυχώρο του Τσαλαπάτα με τους εκεί ιδιοκτήτες να συμμετέχουν ενεργά. Για να είμαι ειλικρινής παρακολούθησα τα μουσικά δρώμενα της 2ης μέρας που περιελάμβανε τις ροκ εκφάνσεις της μουσικής.

Απορία.Δεν έπρεπε να έλθουν κάποιοι από τον Δήμο; Μόνο τον κ.Σκυργιάννη είδα(προφανώς είναι θιασώτης του είδους).Οι εκπρόσωποι του Καλλιτεχνικού;Οι εκπρόσωποι της ΕΠΟΛ;Καλό είναι να αγκαλιάζουμε τον πολιτισμό και όχι μόνο στα λόγια.Καλές είναι μόνο οι εκδηλώσεις που γίνονται στο Δημοτικό Θέατρο και την Παλιά Ηλεκτρική;Επειδή ξέρετε μόνο από εκδηλώσεις τύπου "λαϊκό πανηγυράκι"και οι καιροί αλλάζουν, δεν είναι κακό να βλέπουμε νέα πραγματάκια.Και εαν δεν θέλετε ή δεν ξέρετε, δεν είναι κακό.Υπάρχουν πολλά άτομα στην πόλη που θέλουν να ασχοληθούν και να κάνουν πράγματα και δεν είναι στα "κυκλώματα".Πολιτισμός δεν είναι μόνο ΔΙΕΚ,Ωδείο, Φιλαρμονική και ΔΗΠΕΘΕ....

5 σχόλια:

Mάριος Σπηλιωτόπουλος είπε...

Έτσι είναι...

Ανώνυμος είπε...

Εσένα και στον τέλειο κόσμο να σε βάλουνε, πάλι θα βρεις κάτι για να δυσανασχετείς.

Unknown είπε...

Δεν νομίζω ο Βόλος να είναι ο τέλειος κόσμος...!
Και δεν βλέπω τον λόγο να διαιωνίζεται η τακτική"μπάρμπας στην Κορώνη"για να δείξεις την δουλειά σου και ο στίχος του Πανούση "όποιος βγεί απ'το κοπάδι πίσσα και πούπουλα"

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες παραπάνω ανώνυμε!Κι εγώ μαζί σου!Συμφωνώ!Όλο κάτι θα βρίσκει αυτός ο τύπος!Αρκέσου λοιπόν στην ΚΟΝΣΕΡΒΑ που σου προσφέρουν απλόχερα και άσε να μιλούν αυτοί που έχουν ΦΩΝΗ......!

Unknown είπε...

Μ'αρέσει αυτή η διαδραστικότητα!
Πιστεύω ότι οι αναγνώστες του blog είναι αρκετά ενημερωμένοι και ως κάτοικοι αυτής της πόλης ξέρουν πολύ καλά τι τρέχει.
Τώρα ότι ο καθένας μας διαλέγει την "πραγματικότητα" που τον βολεύει,αυτό είναι ένα άλλο θέμα που θα το εξετάσουμε άλλη φορά.
Ενα είναι σίγουρο.ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΧΑΪΔΕΥΩ ΑΥΤΙΑ...