Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΑΒΟΥΠΟΛΗ...




Πειραματικό ταξίδι ονομάστηκε η ξεφτίλα της Αργούς. Αφού γίναν διαβουλεύσεις και μείναν αναπάντητα ερωτήματα-που πήγαν τα λεφτά οέο;-όλα τα κουνάβια κάναν δηλώσεις του τύπου "το 2009 στην Κολχίδα", "ο κ.Νάκος θα χρηματοδοτήσει το ταξίδι με 100.000 ευρώ" και άλλα τέτοια όμορφα. Και εμείς φυσικά θα το φάμε. Και θα αναμένουμε "ημέρες δόξης λαμπρές"και θα φωνάζουμε" έξω το Carefour,ναι στην Ιάσων Α.Ε.",ναι στους πεζόδρομους-πάρκινγκ,ναι στους δρόμους ήπιας-χωρίς πράσινο-κυκλοφορίας,ναι στον Μπέο-Γιδόπουλο που μας φέρνουν Πέγκυ Ζήνα και Γονίδη,ναι στην κατάντια και την μιζέρια,ναι στην βρωμιά και την αναισθησία,και εάν κοιταχτούμε στον καθρέφτη και δεν αναγουλιάσουμε με αυτό που θα δούμε, θα επιβιώσουμε...

2 σχόλια:

Unknown είπε...

.....φίλε Γιάννη θα συμφωνήσω με την αγανακτισή - οργή σου για το "θέατρο" του παραλόγου που παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό με το θέμα της Αργούς......αλλά δυστυχώς για άλλη μία φορά η αντίδραση του Βολιώτη είναι ανύπαρκτη (εκτός απο κάποιες μεμονομένες φωνές...ελάχιστες..). Μακάρι να συγκεντρώνονταν το ένα τέταρτο απο αυτούς που πήγαν στις διάφορες επίσημες τελετές για την Αργώ και να μπινελίκωναν όλους αυτούς τους γραβατάκιδες που απέδειξαν στο Πανελλήνιο (και όχι μόνο) πόσο προχειράτζες και λαμόγια είναι.
Ευτυχώς που δεν μας αφήσαν οι Τούρκοι να περάσει η Αργώ απο εκεί....γιατι έκει θα έμενε στο τέλος.
Και στην τελική αυτοί που αποτελούν την πολιτική σκηνή σ' αυτή τη πόλη ότι είναι για γέλια το γνωρίζουμε.....εμείς??? τι κάνουμε εμείς????

"κι εμείς μπανιστηρτζήδες της ζωής"

Τα λέμε φιλαράκο.........

Entropia είπε...

Ο Βολιώτης είναι στον κόσμο του, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Ίσως γιατί η δηθενιά δεν επιτρέπει αντιδράσεις. Είμαι δήθεν, άρα τίποτα δε με πειράζει, γιατί εγώ τα έχω όλα άλλωστε, άρα το να αντιδράσω είναι πασέ, πως να το κάνουμε!
Όσο τα καφέ, τα τσιπουράδικα και τα Κολωνάκια είναι γεμάτα, όλα είναι μια χαρά στο μικρόκοσμο της πόλης μας!
Μήπως να καθιερώσουμε τα πτυελοδοχεία σε κάθε γωνιά; Πολύ ξερατό αυτή η πόλη...και είμαστε όλοι υπέυθυνοι!