Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Ο ΖΕΣΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ...


Βγήκα (πεζός)να κάνω μια δουλίτσα στις μία το μεσημέρι. ΤΟ ΧΑΟΣ!

Ενα απίστευτο μποτιλιάρισμα σε Ιάσονος και Δημητριάδος με τις υπέροχες(!) κορύνες να εντείνουν την όλη κατάσταση. Φυσικά ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ η Τροχαία(τι παράδοξο..!)

Βεβαίως το ίδιο συμβαίνει κάθε μέρα και τα Σαβ/κα στο δρόμο για την Αγριά και πέρα(τα μπάνια του λαού).

Τώρα θα μου πείτε γιατί γράφω για κάτι που είναι σύνηθες φαινόμενο. Γιατί δεν πρέπει να είναι! Πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κωλοκατάσταση και πρέπει να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ γι'αυτό. Το πως δεν το γνωρίζω.Περιμένω προτάσεις.

Για να πάψει αυτή η πόλη να ασχημαίνει όλο και περισσότερο...

10 σχόλια:

Unknown είπε...

φίλε Γιάννη
έχεις κάτι απορίες λές και έπεσες με αλεξίπτωτο σ' αυτή τη πόλη.
1) όλοι και όλοι οι δρόμοι που όδηγούν προς τα μπάνια του λαού είναι δύο (Αναλήψεως & Ιάσονος).....άντε και η Δημητριάδος όταν πας προς Αλυκές.
2) Ας αφήσει και κανένας το αυτοκίνητο λίγο στην άκρη καλοκαιράκι είναι. Για κοντά το ποδήλατο και για μπανάκι? μηχανάκι.
3)Ξεχνάς ότι οι μπάτσοι είναι και αυτοί μέλη της Δημοσιουπαλληλικής κοινότητας....και τους έχει πιάσει το σύνδρομο του Αυγούστου.

Πρόταση : Να κρεμάσουν τον εμπνευστή των κορινών και βλέπουμε ποιος άλλος θα πάρει σειρά.

Γεια σου Γιαννάκο την Δευτέρα 11/8 σε περιμένω στο ΧΑΓΙΑΤ έχουμε LIVE.

ΣΟΛΩΝ ΤΣΑΚΙΡΗΣ είπε...

Ρε παιδιά οι κορύνες βελτίωσαν την κατάσταση. Το μποτιλιάρισμα στην Ιάσωνος προ Κορυνών έφτανε στην Λαρίσης...
Όσον αφορά το σύνηθες μποτιλιάρισμα για τα μπάνια, ε τι να κάνουμε, τα αυτοκίνητα είναι πάρα πολλά για μια τόσο μικρή πόλη και αυξάνονται συνεχώς. Αν πάτε σε αντίστοιχη πόλη ανεπτυγμένης Ευρωπαικής χώρας θα ΞΑΧΝΕΤΕ τα αυτοκίνητα. Βέβαια σ'αυτές τις πόλεις των 200000 έχουν μέχρι και τραμ και εμείς ακούμε για τραμ και βγάζουμε φλύκταινες. Αν σκεφτεί κανείς ότι όλα αυτά τα αυτοκίνητα καταλήγουν σε έναν στενό επαρχιακό δρόμο που περνάει μέσα από χωριά, ε λογικό είναι αυτό που γίνεται;

Unknown είπε...

Ξεκινώντας από το τέλος,πρέπει ναπεριμένουμε την πανάκεια του Περιφερειακού.Το "τραμ"υπήρχε με την μορφή των αυτοκινηταμαξών του ΟΣΕ που καταργήθηκαν.Και στην τελική δεν μπορείς να διεκδικείς Αγώνες και άλλα τέτοια μεγαλόπνοα με πρακτικές δεκαετίας '70 και μηδέν μελέτες και σχεδιασμό.
Το να περιμένεις το "μάννα εξ ουρανού" δεν είναι και η σοβαρότερη τακτική...

Ανώνυμος είπε...

ola exoun ginei gia na doulepsoun ta KTEL kai na paroun fragka. mi geliomaste. ki as nomizoun kati voulgarides kai skyrianides oti den katalavainoume. o kosmos tou Volou DEN einai malakas. erxetai kai gi autous o POULOS

Ανώνυμος είπε...

Γράμματα Χασάπη!!

Unknown είπε...

Μα δεν δουλεύουν!Εάν είχαν στοιχειώδεις γνώσεις management θα είχαν mini-bus στην πόλη και μικρά(20αρια)για το Πήλιο.Απλά ΚΑΝΕΙΣ δεν σχεδιάζει για το μέλλον. Είναι τόσο κοντόφθαλμοι που ούτε το δέντρο βλέπουν. Πόσο μάλλον το Δάσος...

Unknown είπε...

....αυτό με τα mini bus με βρίσκει σύμφωνο. Χρόνια τώρα είναι πρόταση σε πηγαδάκια. Απ' αυτούς τους μαλάκες που κάνουν κουμάντο κανένας δεν το έχει ακούσει. Αυτά τα λεοφωρεία θα κινούνται πιο άνετα χωρίς να σταματάνε τους πάντες απο πίσω τους.....Η Μ.....ΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΣΟΛΩΝ ΤΣΑΚΙΡΗΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΣΟΛΩΝ ΤΣΑΚΙΡΗΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΣΟΛΩΝ ΤΣΑΚΙΡΗΣ είπε...

Ρε παιδιά τι Μίνι Μπας λέμε; Ο Έλληνας αγαπάει το αυτοκίνητο του περισσότερο και από την γκόμενα του. Και 1000 λεωφορεία να του βάλεις θα πάει με το κάρο του που ακόμα ξεπληρώνει τις 60 δόσεις. Επίσης για το τραμ το θεωρώ ό,τι καλύτερο για τις μετακινήσεις στο Βόλο (που υπήρχε και παλιότερα όπως είπε ο Γιάννης), αλλά δυστυχώς τα μυαλά μας είναι τόσο πολύ ξεπλυμένα από την προπαγάνδα των αυτκοκινητοβιομηχανιών που τα θεωρούμε κάτι ξεπερασμένο, όταν στην Ευρώπη κερδίζει συνέχεια έδαφος στις αστικές συγκοινωνίες.

Η πλάκα είναι ότι έχουμε ήδη των διάδρομο για να κυκλοφορήσει στο κέντρο!