Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ...


Είπα να μην ασχοληθώ ξανά(βαρέθηκα πια)αλλά βρήκα χθες κάποιους φίλους στο Σαντάν που τυχαίνει να είναι μέλη σε διαφορετικά συγκροτήματα και έμαθα τι καλά που περάσαν εκεί που έκαναν live.Σε διάφορα μέρη. Στις Μηλιές,στην Μηλίνα,στα Γρεβενά, στην Βέροια και αλλού.Είδα με τι χαρά μιλούσαν και σκέφτηκα σε τι σκατούπολη μένουμε που διώχνει το δυναμικό της αλλού. Οι πόρτες του Καλλιτεχνικού είναι ερμητικά κλειστές για τους ντόπιους καλλιτέχνες εκτός ελαχίστων παρωχημένων που έχουν τα "μέσα".

Εδώ εάν δεν είσαι στην Φιλαρμονική (γιατί την Συμφωνική την έφαγε η μαρμάγκα)δεν παίζεις που να χτυπιέσαι.

Ετσι παίρνουν (στην κυριολεξία)τα βουνά οι άνθρωποι για να παίξουν και να περάσουν καλά. Και οι μεγάλες συναυλίες στο Στάδιο,από manager διοργανώνονται.

Οι "φτωχούληδες του θεού"που πιάσαν μια καρέκλα και νομίζουν ότι κάτι είναι, αρκούνται σε φιέστες τύπου "Υποδοχή της Αργούς".

Για να μην λέτε ότι βωμολοχώ,παραθέτω ένα στιχάκι του Τζιμάκου:

"...είσαστε όλες
ένα μάτσο βιόλες
σας σιχάθηκε η ψυχή μου καρκινάκια του πλανήτη
σκατοκαριόλες...!"

8 σχόλια:

plants VS anunaki είπε...

den kserw an akoys metal,alla dystyxws akyrw8hke kai h synaylia twn septic flesh stin kounavoupoli mas.

Htan to mono aksiologo moysiko event poy perimena to kalokairi ayto , alla telika dn egine..

Unknown είπε...

Αν έχετε (και καλά κάνετε και έχετε) τόση όρεξη για λάιβ να μην κρέμεστε από τον κάθε οργανισμό, επιχείρηση και δεν συμμαζεύεται του κάθε Δήμου, αλλά να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες χωρίς εξαρτήσεις από την όποια εξουσία. Αν βέβαια, καθόμαστε όλοι ανάσκελα και περιμένουμε από τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, θα γεράσουμε και ακόμα θα γκρινιάζουμε χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα.
Αν περίμεναν οι Beatles από τον Δήμο Λίβερπουλ να τους κάνει συναυλία, ακόμα θα ακούγαμε τη Glendora του Περι Κόμο…

ΣΟΛΩΝ ΤΣΑΚΙΡΗΣ είπε...

Νομίζω ότι έχει ένα δίκιο ο Jim. Δεν περιμένω από το Δήμο να διοργανώσει metal συναυλίες. ο Βόλος πάσχει από μικρά/μεσαία μαγαζιά που να διαθέτουν και συναυλιακή υποδομή. Αν υπήρχε ένα καλό ροκάδικο που να παίζει από Classic Rock μέχρι Maiden δεν θα πήγαινε ο κόσμος; Το Old Τοwn με την ίδια κασσέτα πως γέμιζε τόσα χρόνια;

Ανώνυμος είπε...

Pes ta re file jim kai file solona!!

Unknown είπε...

Και metal ακούω και τα πάντα που έχουν σχέση με την rock ακούω(και παίζω).Και δεν πιστεύω ούτε σε Δήμους ούτε σε φορείς(ούτε καν του aids).Απλά συγχίζομαι με τους μαλάκες που πιστεύουν ότι κάνουν πολιτισμό.Αντί να υποδεχτούν και να τιμήσουν τον Πολύμερο,έκαναν φιέστα την ξεφτίλα της Αργούς.
Συμφωνώ με τον Σόλωνα βεβαίως και φίλε jim οι Φίλοι του Ανθρώπου έγραψαν κάπου:
ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ(εάν έχει...)

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Mάριος Σπηλιωτόπουλος είπε...

Να 'μαι κι εγώ έπειτα από κάποιες μερες απουσίας κι από ένα εξωπραγματικά ωραίο live με τους Texas Brothers στιο Καρπενήσι! Αποτελώ κι εγώ μέρος του κανόνα -όταν ο Γιάννης λεει για βουνά το εννοεί... μιλάμε για 960 μετρα υψόμετρο.
Αλήθεια γιατί τον Πλύμερο τον ξεχάσαμε εδώ στην πατρίδa?

Unknown είπε...

Μάριε ξαναπάρε τα βουνά!Επειτα από το κάζο που έπαθε από τον Δήμο το 2004 ο Πολύμερος,ζήτησε να μην γίνει τίποτε από τον Δήμο Βόλου!
Επαθε και έμαθε ο άνθρωπος...