Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ...


Παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό μέσω έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ τα τεκταινόμενα στην πόλη και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.Να βρίσω,να γελάσω,να πω "άει κίχου",η να αναφωνήσω σαν σύγχρονος Οράτιος "o tempora o mores !"

Βγαίνουν στα κανάλια οι Ταγοί της πόλης και τσιρίζουν σαν κοκκότες που μαλλώνουν για τον πελάτη, μπλέκονται αθλητισμός και πολιτική,ψάχνουν ποιός πήρε τα λεφτά και τι τα έκανε,δημογέροντες της πολιτικής που μέχρι χθες ήταν άσπονδοι εχθροί γίνονται καρδιακοί φίλοι,μηνύσεις πάνε και έρχονται, οι Μεσογειακοί είναι πρό των πυλών και μόνο το λογότυπο έχουμε έτοιμο(και την μουσική επένδυση) και μέσα σε όλα να γκρινιάζουν και οι παπάδες για το μάθημα των Θρησκευτικών.

Κοιτάζω- ξανά- το ημερολόγιο ,βλέπω 2008 και απορώ πως νομίζουν όλοι αυτοί ότι είμαστε στο 1958.Δεν τους το είπαν για να μην τους τρομάξουν ή είναι ένα πείραμα αντίστοιχο με αυτό της Γενεύης.

4 σχόλια:

Entropia είπε...

O κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αρμόζει. Το ίδιο ισχύει και για τους τοπικούς άρχοντες. Είμαστε άξιοι των επιλογών μας!

Ανώνυμος είπε...

"άει κίχου"??? lol

Ανώνυμος είπε...

Αρβανίτικη έκφραση της γενετήσιας πράξης

Ανώνυμος είπε...

Arvatikh!!! lol