Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ...;







Διάβασα σήμερα το πρωϊ στην "Μαγνησία" τις προθέσεις των Δημοτικών Αρχόντων:



Ο κ.Μαβίδης σκέφτεται να κάνει parking το σινεμά Νίκη και ο κ.Βούλγαρης με την συνεργεία των illuminati του Δήμου να αναθέσει την λειτουργία του Τραμ σε Κινέζους(εν όψει των Μεσογειακών βεβαίως!).



Δηλαδή σε κοινά ελληνικά:



"Είμαστε ανίκανοι να συντηρήσουμε τον κινηματογράφο και βρίσκουμε την έτοιμη λύση του γκρεμίσματος."Οτι δεν έγινε market η πολυκατοικία ένας δηλαδη κινηματογράφος έμεινε,να τον ρίξουμε. "Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα"λέει ο ποιητής και έχει δίκιο.Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιό σκεπτικό γίνονται αυτά και τι λαϊκισμό εξυπηρετούν.Τώρα θα μου πείτε το Αχίλλειο που ρημάζει είναι καλύτερα;Σωστό κι αυτό.



Με το τραμ τώρα.Υπήρχαν στρωμένες γραμμές από τον ΟΣΕ και κυκλοφορούσε αυτοκινητάμαξα μέχρι τον Αναυρο.Τις κλείσαν.Θα τις ξανανοίξουν ή θα σχεδιαστεί νέο δρομολόγιο;Φορτηγά,Ι.Χ.,κομφούζιο κυκλοφοριακό και καπάκι τραμ; Η θα κλείσουν και την παραλία που εκεί το βλέπω.Πόσο ακόμη μ......μπορούμε να αντέξουμε άραγε;

4 σχόλια:

Mάριος Σπηλιωτόπουλος είπε...

Έχουμε πολλά να ακούσουμε ακόμα αλλά πολύ λιγότερα να δούμε για ευνόητους λόγους!

Ανώνυμος είπε...

Η γραμμή στη Δημητριάδος έχει ασφαλτοστρωθεί παράνομα από το Δήμο, όπως παράνομα τοποθετήθηκε και ο τοίχος πάνω στη γραμμή επί της Λαμπράκη, στην περίμετρο του Σταθμού. Σύντομα θα υπάρξει κινητικότητα σε αυτό το θέμα.

Η γραμμή του Πηλίου σε όλο της το μήκος είναι διατηρητέο μνημείο και πρέπει να αποκατασταθεί, σε εγκιβωτισμό τροχιοδρομικού τύπου, όπως είναι και οι γραμμές του τραμ στην Αθήνα (και οπουδήποτε αλλού)

Οψόμεθα...

Entropia είπε...

Για αρχή ας κάνουν ανισόπεδες διαβάσεις στον περιφερειακό, ας τον παραδώσουν ώστε να φύγει το βάρος των φορτηγών και των ΙΧ από την πόλη και στη συνέχεια, με λίγη διάθεση και με αλλαγή νοοτροπίας εκ μέρους των πολιτών, ας γίνει και το τραμ. Θα ήταν πανέμορφο, μη ρυπογόνο και άκρως εξυπηρετικό.

ΣΟΛΩΝ ΤΣΑΚΙΡΗΣ είπε...

Είμαι δαγκωτό υπέρ του τράμ, αρκεί να σχεδιαστεί σωστά και να εξυπηρετεί τον δημότη. Δυστυχώς δεν έχουμε μεγάλες λεωφόρους για να επιτύχει η κυκλική πορεία, αλλά αυτό δεν επετεύχθει ούτε στην Αθήνα...