Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ...


Και το ίδιο συμβαίνει και με την περιβόητη Αργώ.Που όπως σωστά είπε ο Δημήτρης ο Χαλάς στην εκπομπή του, εάν ήταν σωστά και όπως πρέπει τα πράγματα,θα είχαν παρθεί ήδη όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Δηλαδή αντί να γίνουν ΟΛΑ στον αέρα,ενόσω γινόταν το "πειραματικό"ταξίδι,θα μπορούσαν πίσω στην πόλη να δημιουργούσαν το Θεματικό Πάρκο έτσι ώστε όταν επέστρεφε να συντηρηθεί και να μπορούμε να δεχόμαστε επισκέπτες.Αλλά όπως συμβαίνει και με τον Περφερειακό,τους Μεσογειακούς,τον Καποδίστρια 2 και τόσα άλλα,ερίζουν μόνο για την "αυλή"τους σαν τις παλιές νοικοκυρές.

Ετσι το καράβι θα συνεχίζει να σαπίζει στην θάλασσα,μέχρι να λυθούν τα γραφειοκρατικά διότι ΟΥΔΕΙΣ έχει cohones να πει τα πράγματα ως έχουν....

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Και πως έχουν τα πράγματα;
Επειδή δεν ξέρουμε, μπορείτε να μας το πείτε;

taexei400 είπε...

Κρίμα, γιατί εμείς οι Βολιώτες που ζούμε σε άλλη πόλη τώρα, είχαμε να το λέμε και να νιώθουμε υπερήφανοι για αυτό το ταξίδι, που τελικά εξελίχθηκε σε παρωδία.
Έχεις απόλυτο δίκιο με το θεματικό πάρκο.

Το'πε...το'πε ο Παπαγάλος είπε...

Κατ' αρχην μην βιαζεστε! Τα πλοία "χτίζονται" για να βρίσκονται στη θάλασσα!Δεν θα πάθει τίποτα η Αργώ αν μείνει και κανα δυο χρονάκια στο νερό! Λεφτά έχουμε θα την επισκευάσουμε! Μην αγχώνεστε όμως! Δεν θα συμβεί αυτό! Θα μεταφερθει σε μια από τις παλιές αποθήκες του λιμανιού. Καθυστερεί λιγάκι το θεματάκι γιατί δεν χωράει στο ύψος! Θα πρέπει να κόψουν-ράψουν κατι και θα χωρέσει τελικά! Ίσως να αφαιρέσουν τη στέγη και να την κατεβασουν με ελικόπτερα! Όλα να τα περιμένουμε πια......! Μαθαίνω όμως ότι υπάρχει κι άλλο πρόβλημα! Τίνος είναι η Αργώ τελικά? Των δημοτών? Του Δημάρχου? Της ΔΕΜΕΚΑΒ? Της ΔΕΥΑΜΒ? Του Κώστα? Του Τάκη? Του Μήτσου? Ποιανού είναι ωρέ γυναίκα το παιδί? Ποιός θα πληρώσει τελικά τα σπασμένα?

Unknown είπε...

Κύριε jim νομίζω ότι όντας "μέσα",πρέπει να ξέρετε.Εάν δεν σας είπαν,ρωτήστε...
Θεσσαλονικιέ συντοπίτη,δίκιο έχω,αλλά πού να το βρώ...
Παπαγαλάκι,τίνος είναι άραγε που χρωστάν ένα κάρρο λεφτά παντού;