Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2008

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΒΟΥΛΗ


Λίγα λόγια από αυτά που ειπώθηκαν στη βουλή των εφήβων:

Ο «βουλευτής Επικρατείας» (μαθητής ειδικού σχολείου) Απόστολος Πίγκας απηύθυνε έκκληση από την Ολομέλεια της Βουλής:«Μην μας ξεχνάτε. Μην μας κλείνετε το μυαλό μας».Η αγωνία του για τα άτομα με ειδικές ανάγκες συγκίνησε τους συναδέλφους του, οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι στα έδρανά τους και τον καταχειροκρότησαν.
Η Μαρίνα Πανηγυράκη (από τα Χανιά) επικαλέστηκε τους στίχους του Δ. Σαββόπουλου για να απευθυνθεί στο Σώμα και να ακουστεί από τους μεγαλύτερους: «Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα» και «ζητούν ελπίδα για κάτι καλύτερο».
Η Ευθαλία Ζαφειροπούλου (από την Αιτωλοακαρνανία) είπε: «Βλέπουμε πολιτικούς να πλουτίζουν. Είστε λειτουργοί της Δημοκρατίας ή επαγγελματίες πολιτικοί; Γιατί δεν μας δίνετε κίνητρα να αγαπήσουμε την πατρίδα μας;».
Ο Αθ. Μπέτσιος (από την Φθιώτιδα) ζήτησε «εκπαίδευση επικεντρωμένη στις αξίες» και είπε πως η χώρα μας στέκεται ουραγός της Ευρώπης.
Η Θεοδώρα Παπαθανασοπούλου (από την Αιτωλοακαρνανία) χαρακτήρισε το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «επείγον», αναφέροντας πως εξαιτίας των κλιματικών αλλαγών άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν χώρα τους.
Στη συνεδρίαση ήταν παρόντες πολλοί υπουργοί και βουλευτές. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Εσωτερικών Π. Παυλόπουλος. Λέτε να ίδρωσε κανενός το αυτί;;;
Δημοσίευση σχολίου