Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

BACK TO THE FUTURE....


Εκεί που λέγαμε τι ωραίο χειμώνα περάσαμε με τα live,επανάκαμψαν οι σκυλάδες...

Θεωρώντας ότι δεν φταίνε οι δικές τους μαλακισμένες επιλογές αισθητικής '80ς, και η νοοτροπία "να τα αρπάξουμε τώρα που μπορούμε με όσο το δυνατόν λιγότερα έξοδα"που ο κόσμος σιχάθηκε πιά,μαζευτήκαν και όπως κάθε αγέλη από αδέσποτα σκυλιά, άρχισαν πάλι να δείχνουν τα δόντια τους...

Οπως κάθε καλός χαφιές, στείλαν πάλι "τα παιδιά με τα μπλέ" να ζητάνε άδειες και τέτοια...

Τρομοκρατούν τα μικρά μαγαζιά μέσω των "νόμιμων διαδικασιών"και υποχρεώνουν τους μαγαζάτορες να υπογράφουν δηλώσεις μετανοίας όπως οι κομμουνιστές το '50.

Πιστεύουν -οι ανόητοι-ότι το κοινό που ακούει Stones και Τρύπες, θα κατακλύσει τα κωλάδικά τους να λικνιστεί στις πίστες με γυφτολαικά σταματώντας τα live στο Σαντάν π.χ ή το Au Bord de l'eau ή το Alter Ego.

Πρόταση; Δεν έχω δυστυχώς.Κουράστηκα.Κουράστηκα να παλεύω να αποδεικνύω το αυτονόητο. Κουράστηκα να γράφω και να λέω τα ίδια και τα ίδια. Πονάω όταν θυμάμαι τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου κάποτε που παρήγαγε ΕΡΓΟ επί Παρθένη και Βαρανάκη(καλλιτέχνες άξιοι) και τώρα να διοικείται από Φοροτεχνικό!

Θα γράψω για το τέλος κάποιους στίχους του Πανούση που έχω ξαναδημοσιεύσει:“…η σκονισμένη νεολαία σαβανωμένη συνολάκια
κάνει νάζια
σε ντισκοκαρμανιόλες
θεατές και νικημένοι ονειρώξεων λεκέδες
είσαστε όλες
ένα μάτσο βιόλες
σας σιχάθηκε η ψυχή μου καρκινάκια του πλανήτη
σκατοκαριόλες…”


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο τέλος φίλε Γιάννη όλες οι τοπικές μπάντες θα καταντήσουν να παίζουν εκτός Βόλου γιατί εδώ από ότι φαίνεται δεν τους θέλουν. Ήδη οι RUSTY ROCK, οι STICKY FLEES, οι CROSSROADS όπως και πολλά άλλα συγκροτήματα το έχουν κάνει. Αν δεν αλλάξει κάτι, όλες οι τοπικές μπάντες θα καταλήξουν να παίζουν στα προβάδικα και μόνο εκεί και όποιος αντέξει.

Unknown είπε...

Γιατί να φύγουν οι μπάντες;Να πάνε να ανοίξουν τα κωλομάγαζά τους αυτοί αλλού.Να ξεκαθαρίσει επιτέλους το τοπίο και να ανασάνουμε πολιτιστικά σαν πόλη.

VARALIS είπε...

Γιάννη μου οργισμένε. Θα σου θυμίσω - που το θυμάσαι βέβαια οτι οταν ο Νίκος Σκυλοδήμος έκανε πρόβες στην Γυναίκα της Ζάκυνθος του Σολωμού έφαγε ακόμα και μηνύσεις για διατάραξη της κοινής ησυχίας. Η πάλαι πότε ένδοξη πόλη του Βόλου είναι απλώς μια τσιπουρολάντ. Το θέμα είναι πως κάποιοι άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό που να είναι βιώσιμο και για να είναι βιώσιμο πρέπει να μπορεί να ζεί. Αυτά και νάσαι καλά.

Unknown είπε...

Θα ήθελα να προσθέσω ότι για το θέμα που έγραψα έγινε group στο facebook και η ανταπόκριση ήταν απίστευτη.Αρα σημαίνει ότι υπάρχει όντως πρόβλημα μόνο που οι αν-αρμόδιοι κωφεύουν επιδεικτικά.
Ο βασιλιάς είναι γυμνός, αλλά δυστυχώς δεν του το έχει πεί κανείς...!