Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ....


Τέλος καλοκαιριού,τέλος πρώην κλινικής Πιτσιώρη,τέλος πρώην κτιρίου Καφέ Σαντάν,τέλος πρώην Μέθεξις, τέλος το τσιγάρο,τέλος στις αναμνήσεις μας...
"This is the end,my only friend the end..."
Οτι δεν κατάφεραν οι σεισμοί του'55,τα καταφέρνουμε μόνοι μας πλέον.Γκρεμίζουμε σιγά-σιγά και ανερυθρίαστα την ιστορία της πόλης, και κατασκευάζουμε μιά άχρωμη πόλη. Χωρίς πράσινο,με άπειρα αυτοκίνητα, χωρίς πάρκινγκ,με παραλία πίστα αγώνων και καφετέριες-club,με ποδηλατόδρομους καρικατούρα,με σημαία τα μπουζούκια...
Και μέσα στον γενικό χάος,ο Δήμος θέλει να κάνει Δημαρχείο στο κτίριο Γκλαβάνη,ομόφωνα εγκρίνει δάνειο,νερό της προκοπής δεν έχουμε, λιμάνι της προκοπής δεν έχουμε,ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ,χαιρόμαστε όμως για τους Μεσογειακούς...
ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ....

8 σχόλια:

Marios Spiliotopoulos είπε...

Να προσθέσω και κάτι για τα αδέσποτα. Όλοι οι γύρω Δήμοι συνεισφέρουν στο καταφύγιο αδεσπότων αλλά ο Δήμος Βόλου μάλλον θεωρεί ότι τα σκυλιά τον προστατεύουν!

Ανώνυμος είπε...

ti egine re file ekei sto volo , gremisan to santan?

Unknown είπε...

Δόθηκε αντιπαροχή σαν κτίριο και ψάχνουν για χώρο

Ανώνυμος είπε...

Καντε σας παρακαλω ενα τοπικ για τους καφρους χιμπατζιδες φασιστοειδεις υπανθρωπους και τα προσβλητικα σχολια στον αγωνα ολυμπιακου β. -παναθηναικου.
Νιωθω ντροπη που ειμαι βολιωτης και εμαθα αυτα τα αισχη.
Αντι να χαιρομαστε που μας εκανε την τιμη ενας τετοιος ποδοσφαιριστης και ηρθε στο βολο κανουμε αισχη.
Ανεξελεγκτοι καφροι δημιουργουν επισοδεια απο τη διψα τους και την καταπιεση τους. Ναι η ομαδα παει για ανοδο, παιζει μπαλα θα πρωταγονιστησει αλλα αν ολα αυτα σας δινουν δυναμη και αλοθι για να κανεται επισοδεια και καφριλες καλυτερα στο ερασιτεχνικο..
Μια με τον Αρη τις προάλλες, προχθες παλι με τον Παναθηναικο, που θα παει αυτη η ιστορια?
Εριξε ο αλλος λεφτά για να κανει ομάδα (δεν στεκομαι στο που τα βρηκε) και αντι να στηριξουμε αθλητικα την ανεβασμενη ομάδα μας γινομαστε ζωα..
Αγανακτηση και μονο.. Κριμα για τον υπολοιπο λαο του Βολου που περιμένει να δει αυτή την ομάδα ψηλά και το μόνο που βλέπει είναι να διασύρεται ο βολιώτικος λαος για την στενομυαλιά ορισμένων..
Οταν πριν αρκετα χρονια αποθεώναμε τον Μάντα (Τσιενταμπιντα Μαντα αν θυμαμαι καλα) ήταν ισος με μας τώρα αποφασίσαμε οτι ο Σισε ειναι και γω δεν ξερω τι..
Συγνωμη για τον τροπο και το υφος.
Αξιζει ενα ποστ για το θέμα απο όποιον ισως εχει παρακολουθήσει το θέμα. Δυστυχως δεν εχω καταφέρει να μάθω πως το αντιμετώπισε ο τοπικός τύπος.
Και πάλι συγνωμη για το υφος.
Φιλικα, Νικος.

Ανώνυμος είπε...

Να προσθεσω, εδώ οτι γράφω εδώ επειδή παρατηρώ οτι στο blog σας το οποίο και παρακολουθώ συνεπώς, προβληματίζεται σημαντικά για τα τοπικά θέματα.
Συγνωμη για τα ορθογραφικά λαθη που εκανα πριν αλλα ήταν λογω ..ορμής.

ΣΟΛΩΝ ΤΣΑΚΙΡΗΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Mάνος Δημήτριος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Η πόλη μας έχει μείνει πολύ πίσω σε αυτονόητες υποδομές.

Ανώνυμος είπε...

εχουμε τσιπουραδικα ομως,τι τα θελουμε τα νεοκλασικα,το πρασινο,και την κουλτουρα.αντε νεοελληνα γλεντα το.ζησε τη ζωουλα σου στη καφριλα στη πουστια και τον ωχαδελφισμο σου,και να ριμαξουν ολα γυρο σου,ετσι κι αλλιως το σλογκαν καλα κρατει-ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ.τιποτ`αλλο