Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΤΕΛΟΣ...


Το τοπίο στην Ογλ άλλαξε πλέον οριστικά. Με την είσοδο του 2010 μπήκε και ο εκσκαφέας οριστικά στο πρώην-επίσημα πια- Καφέ Σαντάν. Οι ήχοι από την κιθάρα του Luisiana Red και από τις φωνές της Big Time Sarah, του Παύλου Σιδηρόπουλου, του Νικόλα Ασιμου,και τόσων άλλων,ξεχύθηκαν στον αέρα καθώς οι τοίχοι έπεφταν με εκκωφαντική σιωπή.... Πως θα εξηγήσετε στα παιδιά σας όταν θα βλέπουν την πολυκατοικία που θα υψώνεται ότι στα θεμέλια είναι κάποιο κομμάτι της ψυχής σας; Πως θα δικαιολογηθούμε στις νεώτερες γενιές για τις χαμένες αξίες; Πόσο αξίζει μια αντιπαροχή στο leverage της χαμένης ψυχής; "...κι΄ολο φεύγω το τέλος μη δω..."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ.... ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ.... ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ, ΜΟΝΟ ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ....

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΦΕ ΣΑΝΤΑΝ, ΕΙΧΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΑΨΕΙ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ... ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!