Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΠΩΛΕΙΤΑΙ....


Αν και δεν ασχολούμαι και δεν μ'ενδιαφέρουν τα αθλητικά (με την καλή έννοια),χάρηκα που ο Ολυμπιακός Βόλου ανέβηκε στην Α'Εθνική.
Και χάρηκα διότι όσο ήταν στην διοίκηση ο Δήμος Βόλου,η ομάδα σερνόταν και το Διοικητικό Συμβούλιο έπαιζε την κολοκυθιά.Χρειάστηκε να εμφανιστεί ένας υπόδικος πρόεδρος που πολεμήθηκε από τον Δήμο ανελέητα,για να ανεβάσει την ομάδα.
Υποσχέθηκε ότι μόλις ανεβεί ο Ολυμπιακός στην Α'Εθνική, θα φύγει.Τήρησε την υπόσχεσή του, σε αντίθεση με τους τοπικούς άρχοντες που δεν υλοποίησαν ΤΙΠΟΤΑ από όσα υποσχέθηκαν...
Διάβασα στο intrnet,ότι πουλήθηκε μιά ολόκληρη πόλη μέσω e-bay(διαδικτυακό site δημοπρασιών)
Προτείνω λοιπόν να βγάλουμε σαν δημότες στο e-bay ότι πωλείται η πόλη,μπας και βρεθεί κάποιος και μας αγοράσει και δούμε προκοπή...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Δημαρχείο , επιπλωμένο , με θέα το λιμάνι , όροφος με πολλές πολυθρόνες για σωστό αρχιδοξύσιμο , ισόγειο με πολλά γραφεία για εκμετάλλευση , κοντά στη ψαραγορά για άμεση παροχή ψαριού και δολώματος , πρόσβαση στα τσιπουράδικα επίσης τάχιστη. ΔΩΡΟ: Αγαλμα του Ρήγα σε μεγάλη πλατεία καθώς και σπάνιες φωτό του Βόλου από την έκθεσή μας... Πληροφορίες εντός.!!!


p.s αγοράστε μας γρήγορα γιατί πρέπει να πληρώσουμε τα γαμησιάτικα !!!( και εννοώ οοοοόλα τα γαμησιάτικα!!!!)

Αντε γεια ρε κουφάλες