Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΠΕΡΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...


Να ξεκαθαρίσω κάτι εξ'αρχής...
Φίλαθλος δεν είμαι,πολλώ δε μάλλον οπαδός।Η μουσική με ενδιαφέρει।Και η πολύπαθη πορεία αυτής της πόλης।Απλά ήθελα να δούμε από άλλη οπτική γωνία τα τεκταινόμενα,γιατί το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ।!
Αςτα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή।Η μάλλον από το τέλος। Η επίσημη πολιτειακή αρχή δια στόματος πρωθυπουργού το ξεκαθάρισε:"Δεν ασχολούμαστε με παραγοντίσκους"।Στην Αθήνα τους ενδιαφέρει να τα έχουν καλά με τους μεγάλους।Διότι δικομματισμός υπάρχει και στο ποδόσφαιρο...
Οπότε,"γη και ύδωρ" σε Μαρινοπατεροβγενόπουλους...
Θα μου πείτε εδώ τι κάνουμε।Ελα ντέ! Ως συνήθως ΤΙΠΟΤΑ! Κακά τα ψέμματα,όλοι οι εχέφρονες ξέραμε τι εστί Μπέος।Από την άλλη όμως,όλους μας άρεσε που η πόλη ακούστηκε στα μεγάλα αθλητικά σαλόνια।Είμαστε κάτι σαν την πορεία της χώρας।Ολοι ξέρανε ότι στο τέλος θα μας πάρουνε χαμπάρι,αλλά όσο έπεφταν τα φράγκα,τα τρώγαμε।Και φτάσαμε όπως και στο ποδόσφαιρο οι μικροί παράγοντες(δημόσιοι υπάλληλοι-συνταξιούχοι)να πληρώνουν το μάρμαρο και οι μεγαλοπαράγοντες(ΜΜΕ,μεγαλο καρχαρίες)να την βγάζουν καθαρή।!
Και ερχόμαστε ξανά στα δικά μας।Η πόλη ποτέ δεν είχε άξιους πολιτικούς।Ολοι κοιτούσαν να βολέψουν την καρέκλα τους,να ικανοποιήσουν το κόμμα τους και να βολέψουν καναδυό τοπικούς κομματάρχες।Φτωχομπινεδισμός δηλαδή...Οι Δημοτικοί δε άρχοντες με ελάχιστες εξαιρέσεις,εντελώς ΑΧΡΗΣΤΟΙ!Να ξεκινήσω από τον Περιφερειακό,το παρκινγκ στην Φιλελλήνων,την εξαθλίωση του Δημοτικού Θεάτρου,το σκουπιδαριό στη πόλη,το ότι μας πήραν τους Μεσογειακούς διότι δεν κάναμε ούτε ΕΝΑ έργο...
Και μόλις άρχισαν τα όργανα για την (δήθεν)εκκαθάριση του ποδοσφαίρου,ΟΛΟΙ έβγαλαν την ουρά τους.ΚΑΝΕΙΣ δεν ήξερε τον Μπέο,ΚΑΝΕΙΣ δεν ήξερε τον Ολυμπιακό,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!
Θα μου πείτε κάποιος τους εξέλεξε και όπως έλεγε ένας γνωστός "εχετε τους ηγέτες που σας αξίζουν".
Ας τους λουστούμε λοιπόν και ας μην τρέφουμε φρούδες ελπίδες ότι αυτή η πόλη θα αλλάξει ποτέ...


1 σχόλιο:

issallos είπε...

πωω πω... Αυγουστος η αναρτηση... Νοεμβριος τωρα...!!! Τσ τσ τσ !!!
να μπαινεις... και στο blogιον...olo στο φατσοβιβλιο σε βλεπω !!!
καλην εσπεραν !!!!