Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

ΚΑΛΟ


Το είδα σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης κυρίως,εκεί που κάποτε υπήρχαν φυτεμένα δέντρα.Ευαισθησία και χιούμορ που πιστεύω δεν είναι ικανά να διαπεράσουν το χοντρό δέρμα των δεινοσαύρων της Δημοτικής Αρχής.

6 σχόλια:

Entropia είπε...

Το ότι είμαστε εντελώς τσιμεντούπολη είναι γεγονός. Το ότι δεν κάνει κανείς τίποτα γι' αυτό, είναι επίσης γεγονός. Αντιθέτως, φτιάχνονται καινούργια πεζοδρόμια χωρίς πρόβλεψη για πράσινο. Οι δύο πιο κεντρικές οδοί της πόλης (Δημητριάδος, Ιάσονος) είναι εντελώς τσιμεντοποιημένες. Η μόνη ανάσα για μια πόλη που πνίγεται στο καυσαέριο είναι το πράσινο, αλλά μάλλον κατάντησε πολυτέλεια και αυτό.

Unknown είπε...

Και εντελώς ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ,βγαίνει ο Καπούλας και υπόσχεται πράγματα και θάματα!Γι'αυτό λέω ότι η Βάγια είναι πιό ενδιαφέρουσα..

ΣΟΛΩΝ ΤΣΑΚΙΡΗΣ είπε...

Έστω ότι δεν σχεδιάζονται οι νέοι πεζόδρομοι και τα αναπλασμένα πεζοδρόμια για θέσεις πρασίνου (απαράδεκτο). Πόσο δύσκολο είναι να ανοιχθούν χωμάτινες επιφάνειες και να φυτευτούν δέντρα; Η εικόνα της Δημητριάδος με τις μεγάλες γλάστρες είναι το λιγότερο γελοία.

Βέβαια ποιός από τους ιθύνοντες νοιάζεται; Μόνο για τις ψήφους ανά 4 χρόνια. ΜΑΥΡΟ και πάλι ΜΑΥΡΟ, αν και επειδή ζούμε σε στρεβλή δημοκρατία θα βρεθούν 10 κομματόσκυλα να τους ψηφίσουν και θα βγούνε μια χαρά. Προσωπικά πάντως δεν ξαναψηφίζω κομματικούς κοτσαμπάσηδες.

Nikolas είπε...

Εντάξει ρε παιδιά ...αλλά ας υπάρξει και λίγο ιδιωτική πρωτοβουλία ντε !!! Τουλάχιστον σε όλες τις συνοικίες πολύ εύκολα ο καθένας μπορεί να βάλει και ένα νέο δεντράκι στο πεζοδρόμιό του (άλλωστε είναι αρμοδιότητα του καθενός η πλακόστρωση)...Δεν είναι δα και σπουδαίο θέμα...Μια υποκαστανιά που φύτεψα πάντως εγώ ο ίδιος έξω από το μπαράκι μου δεν μου την αρνήθηκε η υπηρεσία πρασίνου να μου τη δώσει...
Το ότι τη μετέφερα με δικά μου μέσα και κόπο βέβαια είναι γεγονός αλλά τι να κάνουμε...!!!

Unknown είπε...

Καλά έκανες Νίκο και είναι προς τιμή σου.Απο την άλλη βέβαια,το σχόλιο αφορούσε το κέντρο της πόλης.Για παράδειγμα εγώ δεν μπορώ να φυτέψω στην Ογλ,γιατί υπάρχει παλιά ρίζα και χρειάζεται μηχάνημα για να βγεί.Στους ατελείωτους πεζόδρομους που κάνουν όμως,ούτε μία πρόβλεψη για δεντρο.Βλέπεις τους ενδιαφέρουν μόνο τα τραπεζοκαθίσματα για να παίρνουν τα φράγκα.Α ρεκλωτσιές!

Entropia είπε...

Και εγώ φύτεψα δύο λεμονιές έξω από το σπίτι μου με δικά μου έξοδα και δικό μου κόπο, όπως έχουν κάνει οι περισσότεροι σε αυτή την πόλη, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το ξέρουμε ότι στις γειτονιές υπάρχει και γούστο και ευαισθησία. Ο κόσμος λατρεύει το πράσινο. Μιλάμε για το κέντρο της πόλης όμως, που είναι σκέτο τσιμέντο. Δεν υπάρχει καλαισθησία, δεν υπάρχει μέριμνα, δεν υπάρχει ευαισθησία, τέλος.