Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ?


Αέρας αισιοδοξίας φαίνεται ότι πνέει στην περιοχή μας. Από την προχθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην πόλη μας προκύπτει ότι εισχωρήσαμε στο Νόμο Λάρισας. Τι κι αν δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα ο Καποδίστριας ΙΙ? Ο Νομάρχης Λάρισας με καμάρι και τιμή υποδέχτηκε τον Πρωθυπουργό στη σήραγγα της Γορίτσας όπως είδαμε στα κρατικά κανάλια. Άντε και τώρα που γίναμε Λάρισα μπορεί να ολοκληρωθεί και κανένα έργο γιατί σαν Μαγνησία προκοπή δεν έχουμε δει ακόμα...

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Οπως έγραψα και στον Νίκο προχθές αναφορικά με τον Σιδηρόδρομο,μόνο εντασσόμμενοι στον γείτονα Νομό μπορεί να δούμε προκοπή.Διότι οι κατοικούντες στην "γούρνα" δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Νομίζουν ότι ο μικρόκοσμός τους είναι και ο κόσμος όλος!

palalos είπε...

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΚΟΡΔΕΛΑ ΕΚΟΨΑΝ?ΚΑΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΟ ΕΓΙΝΕ???

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ....

Unknown είπε...

ΕΔώ στην γούρνα δεν κάνουμε τέτοια.Διότι πολύ απλά δεν γίνεται τίποτα!

ΣΟΛΩΝ ΤΣΑΚΙΡΗΣ είπε...

Στην γείτονα πάντως στρώθηκαν προσφάτως νέες γραμμές (ανακατασκευή) και τελείωσαν οι δοκιμές ηλεκτροδότησης, οπότε πλέον οι ταχείες αμαξοστοιχίες γίνονται με ηλεκτρική έλξη από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα και το ανάποδο με αλλαγή μηχανών στο σταθμό Λάρισας. Επίσης εγκαινιάστηκε και νέα προαστιακή σύνδεση με ηλεκτράμαξα (Desiro).

Και εμείς παλεύουμε ακόμα με το ΜΑΝ κατασκευής 1991 που παρόλα αυτά παρουσιάζει λιγότερες βλάβες από το νέο-ΜΑΝ του 2001 που αν εξαιρέσεις το a/c είναι πιο κουβάς και θορυβώδες από το παλιό.