Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

LUNATIC ROCKETS acoustic


Μετά από σχεδόν 10 χρόνια σιωπής, οι Lunatic Rockets, το βολιώτικο γκρουπ που όταν ξεκίνησε το 1995 έγινε αφορμή να αναθερμανθεί η μουσική σκηνή της πόλης δίνοντας συγχρόνως έναυσμα να δημιουργηθούν αρκετά νέα μουσικά σχήματα, βγαίνει ξανά «στον δρόμο».
Συνεργάστηκαν σαν μονάδες με διάφορους καλλιτέχνες και συγκροτήματα της πόλης και άλλαξαν αρκετά line ups. Φέτος, τα δύο ιδρυτικά μέλη των Lunatic Rockets αποφάσισαν να «στήσουν» ένα ακουστικό σετ με την βοήθεια του Αλέξη Βαγενά στο σαξόφωνο και να παρουσιάσουν όλο αυτό το εγχείρημα στις «ΕΠΟΧΕΣ», που βρίσκεται Σπυρίδη 77-Τ.Οικονομάκη.
Η «παρθενική» παρουσίαση του project Lunatic Rockets acoustic, θα γίνει την
Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στις 21.30.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.......ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΤΙ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ...ΚΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ LIVE Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΣΤΕΝΕΥΕΙ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.

Unknown είπε...

thnx boys

alex vagenas είπε...

Πανικός την Δευτέρα βράδυ 10/11 στο bistrot ΕΠΟΧΕΣ.Οι Lunatic Rockets σε μεγάλα κέφια στο άνοιγμα της σεζόν, αν και αγχωμένοι λόγω παρουσίας πολλών σπουδαίων μουσικών. Ηταν εκεί μεταξύ άλλων οι:Σπύρος/NORMAL
Πόρναλης, Λάζαρος/RED WINE BAND
Νίκος, Ιάσονας /ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ
ELENA CARLOS,Κώστας Μπέλλος κ.ά. περάσαμε καλά, τους ευχαριστούμε όλους.

Mάριος Σπηλιωτόπουλος είπε...

Είχαμε πάει όλοι εκεί! Συσπειρωθήκαμε!

Unknown είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ.....ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ..ΕΤΣΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΕΡΑ?

Unknown είπε...

ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ...ΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟ) ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΨΙΘΥΡΟΙ ΝΑ ΜΗΝ Σ' ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ.............ΩΣ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ....