Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 2009


Μπορεί να είμαστε πλέον στα χαρτιά στο 2009 αλλά στην πραγματικότητα βρικόμαστε δεκαετίες πριν. Η εικόνα της εισόδου του Αγίου Γεωργίου στην έξοδο του Περιφερειακού μέσα στον ιστό του Δήμου Βόλου μιλάει μόνη της. Αν δείτε και το βίντεο θα κλάψετε. Πέρα απο την πέρα για πέρα προσβλητική εικόνα της συνοικίας, η έξοδος στον Περιφερειακό δρόμο που βρίσκεται σε ¨λειτουργία¨ από το 2004 έχει μετατραπεί σε πλαζ. Απίστευτες ποσότητες άμμου καλύπτουν το μισό οδόστρωμα και δημιουργούν επικίνδυνη ολισθηρότητα ενώ πολλά αυτοκίνητα πηδάνε τη νησίδα μια και έχει καλυφθεί σχεδόν όλη από χώμα και περνάνε απέναντι. Είναι θαύμα που δεν έχει γίνει ακόμα θανατηφόρο ατύχημα. Παράλληλα είναι και ντροπή που κανένας "φορέας" δεν αναλαμβάνει να κάνει τα αυτονόητα. Ο Θεός να μας φυλάει.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

3 σχόλια:

Nikolas είπε...

Πολύ εύστοχο το post σου Μάριε. Ο περιφερειακός του Βόλου έχει σε όλο το μήκος του προβλήματα , ειδικά σε περιπτώσεις κακοκαιρίας. Αλοίμονο σε αυτούς που έσπευσαν να "φωτογραφηθούν" όταν πρωτο-έδωσαν "κομμάτια" του δρόμου στη κυκλοφορία. Οταν θα λειτουργήσει όλος ο δρόμος θα κλάψουμε όλοι με μαύρο δάκρυ. Ανεβοκατεβαίνω χρόνια και χρόνια την Ιωλκού και την θυμάμαι ως τον πιο γρήγορο και απροβλημάτιστο δρόμο (κίνηση,παρκαρισμένα κλπ). Τώρα , πώς κατάφεραν να τον γαμήσουν αυτόν τον δρόμο δε μπορώ να ξέρω. Τα μποτιλιαρίσματα που είδαν τα μάτια μου αυτές τις μέρες στον περιφερειακό δεν είχαν τέλος. Απίστευτη ταλαιπωρία σε μήκος δρόμου. Δεν ξέρω αν τα έργα αυτά τα πραγματοποιούν επιστήμονες , ξέρω όμως πως κάποιυς σοβαρούς παράγοντες δεν λαμβάνουν υπ'όψιν ή οι συμβιβασμοί τους (λόγω χρημάτων πιθανώς) τους αναγκάζουν να τα υποβαθμίζουν χωρίς αυτά τελικώς να επιτυγχάνουν το σκοπό τους. Θέλω να πιστεύω πως κάποιες κακοτεχνίες σαν αυτές που δείχνεις θα διορθωθούν (δεν είναι και δύσκολο) και ελπίζω ο κόμβος Ιωλκού -Περιφερειακού να ξαναγίνει από την αρχή. Εργα όπως υπογειώσεις , ανισόπεδοι κόμβοι , γέφυρες κλπ δείχνουν Ευρωπαϊκό "πρόσωπο" σε μια πόλη. Ολα τα άλλα είναι απλώς μπαλώματα στο φθαρμένο παντελονάκι μας. Καλή χρονιά σε όλους σας παιδιά !!

palalos είπε...

...τί να πώ...τί....

Mάριος Σπηλιωτόπουλος είπε...

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας. Φυσικά η κατάσταση από τις 5 Ιανουαρίου που τραβήκτηκε το video δεν άλλαξε καθόλου προς το καλύτερο. Απλά έβρεξε λίγο ακόμα και καταλαβαίνετε...