Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...


Η απίθανοι Goofy's που συνεχίζουν ανερυθρίαστα να προίστανται του Δήμου Βόλου, έκαναν πάλι την μ...... τους. Δεν ξέρω ποιά επιχορήγηση πήραν και σε ποιόν έπρεπε να δικαιολογήσουν ότι στην πόλη υπάρχουν ποδηλατόδρομοι.
Αντί λοιπόν να διαμορφώσουν ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ειδικές λωρίδες όπως ορίζει ο Κ.Ο.Κ.(όσοι έχουν πάει στην Καρδίτσα το έχουν δει)κατασκεύασαν κάτι απίστευτα ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ όλο μπετόν σε απόμερες γειτονιές όπου δεν υπάρχει πρόβλημα με τους ποδηλάτες, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στους κατοίκους των συνοικιών αυτών με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι μηνύσεις και τα ευτράπελα.
Είναι τόσο δύσκολο να γίνει κάτι σωστό σ'αυτή την κωλόπολη από την αρχή μέχρι το τέλος; Είναι τόσο δύσκολο να σεβαστείτε τους συμπολίτες σας;
Είναι τόσο δύσκολο για ΜΙΑ ΦΟΡΑ να μην μας κοροιδεύετε διότι στο τέλος θα γυρίσει σε σας;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ....

4 σχόλια:

Entropia είπε...

Ο Βόλος θα μπορούσε να είναι ο ορισμός της τέλειας ποδηλατούπολης: σωστή ρυμοτομία, φλατ πόλη, ήπιο κλίμα, κ.λπ.
BUT...WHO CARES???
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΟΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ.

ΣΟΛΩΝ ΤΣΑΚΙΡΗΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΣΟΛΩΝ ΤΣΑΚΙΡΗΣ είπε...

Έχω τρελαθεί με αυτά τα εξαμβλώματα που ξεφύτρωσαν στην πόλη. Όχι απλά είναι άσχημα και καταστρέφουν όμορφες συνοικίες με ήπια κυκλοφορία, αλλά είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Γενικά θα είναι πολύ καλό να γίνουν ποδηλατόδρομοι σε όλη την πόλη (έστω αρχίζοντας σιγά σιγά από τις γειτονιές και επεκτείνοντάς τους...). Σόλωνα με προβληματίζεις όμως με αυτά που λες περί ασφάλειας, μήπως είναι δυνατόν να ανεβεί κάποια φωτογραφία των νέων διαχωριστικών να δούμε πώς μοιάζουν;

ΥΓ. Στο εξωτερικό ίσως έχεις δει ότι αρκεί μια μπογιά στο δρόμο για να ορίσει τον ποδηλατόδρομο, και δεν τον πατάει κα-νέ-νας!